Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Atatürk sevgisi tükenmez

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Av. Ahmet Önal, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün heykeline yapılan saldırıyı yaptığı açıklama ile kınadı.

 

ARKASI KESİLMİYOR

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün heykeline yapılan saldırıyı yaptığı açıklama ile kınayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Av. Ahmet Önal, “Türk milletinin varoluşu, Milli Mücadelemizin lideri ve Cumhuriyetimizin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şahsiyetine, ailesine ve anıt heykellerine karşı saldırıların arkası kesilmiyor. Türk halkı olarak bu alçak saldırıyı kınıyor ve lanetliyoruz. Maalesef bu saldırıyı yapanlar gün geçdikçe artıyor. Yine bildiğiniz üzere birkaç gün önce Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Cumhuriyet meydanını da bulunan Atatürk heykeline tahra ile zarar vermeye kalkışılmıştır” ifadelerini kullandı.

 

HERKEZ HADDİNİ BİLECEK

“Türk milletinin ortak değeri olan büyük Atatürk’ün anıtına ve şahsına düşmanlığını kusanların kanun önün de gerekli cezalara çaptırılmaları için ilgili mercileri göreve davet ediyor ve bu çirkin saldırıyı yapanların bir an önce cezalandırılmasını talep ediyoruz. Bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şahsiyetine ve anıtına saldıranların dedeleri geçmişte düşmanla iş birliği yaparken Atatürk ve silah arkadaşları ülkeyi kurtarmıştır. Herkez haddini bilecektir. Bugün yaşamını veya oturduğu koltukları Atatürk’e borçlu olanlar ona ve aziz hatırasına saygı görtermek zorundadırlar. Şu da unutulmamalıdır ki üç beş tane kendini bilmezlerin sözü veya anıtlara yaptıkları fiziksel saldırılar ile Atatürk’e karşı bu toplumun sevgisi yok edilemez” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x