Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSpor

Atıklar Araç Oluyor Gençlere Spor Yaptırıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Gençlik Merkezi ve Fatih Ortaokulu öğrencilerinin, Gençlik Liderleri ve Beden Eğitimi Öğretmeni Yüksel Aydın koordinatörlüğünde hazırladığı el yapımı ‘’Spor Araçları Sergisi’’ açıldı.

Atıklar Araç Oluyor Gençlere Spor Yaptırıyor - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriEL YAPIMI SPOR MALZEMELERİ
Açılışa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Yaşar Gürsoy, Gençlik Merkezi  Müdürü İ. Haluk Karahan, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda genç katıldı. Atık malzemeler kullanılarak yapılan bu sergi ile gençlerde hem spor hem de çevre bilinci farkındalığı oluşturmak hedeflendi. Sergide, atık malzemelerin geri dönüşümüyle raketler, halter, cirit, top, çekiç, gülle, dambıl, boks torbası, pota,  bilardo masası, bowling, golf ve hokey sopası gibi bir çok el yapımı spor araçlarına yer verildi.

“GELECEK KUŞAKLARA TEMİZ HAVA BIRAKALIM”
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yaptığı konuşmada, “Çevre Kirliği konusunda toplumun en küçük birimi olan aileden, eğitimcilere, yerel yönetimlerden, vatandaşlara kadar toplumun her kesiminden ve her yaştan insana çok büyük sorumluluklar düşmektedir. Bu durumda şimdi ve gelecek kuşakların temiz hava soluyabilmeleri, sağlıklı ve temiz su içebilmeleri, çocuklarımızın rahatça oynayabilmeleri için bireylerin tek tek ve örgütlü bir şekilde sorumluluklarını bilmeleri gerekmektedir” diyerek çevre bilincine dikkat çekti.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu