Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

ATO’dan ‘Hasta Kabul Personel Eğitimi’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ATO’dan ‘Hasta Kabul Personel Eğitimi’

ATO’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ATO, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ve Kırıkkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SEM) iş birliğiyle Hasta Kabul Personel Eğitimi vermeye başlayacak.

 

BAŞVURU YAPILABİLECEK

Baran, verilecek eğitimle, istihdama katkıda bulunmayı ve sağlık sektörüne nitelikli eleman kazandırmayı amaçladıklarını kaydederek, “Ekonomik cephede karşı karşıya olduğumuz taarruzlara karşı hep beraber, el ele vererek mücadele etmemiz gerekiyor. Bu mücadelenin yollarından biri de istihdamı artırmaktır. İstihdam artarsa üretim ve refah da artar.” değerlendirmesinde bulundu. 276 saatlik eğitim sonunda yapılacak sınavda başarılı olanlara sertifika verilecek. ATO Akademi kapsamında ücretsiz verilecek Hasta Kabul Personel Eğitimi’ne katılmak isteyenler 9 Ekim Pazartesi gününe kadar başvuru yapabilecek.

 

EN AZ LİSE MEZUNU

Eğitimlere katılabilmek için 18-30 yaş, en az lise mezunu, işsiz, temel bilgisayar kullanımı becerisine sahip olma, meslek için gerekli sağlık koşullarını taşıma, programı tamamladığı takdirde işe yerleştirilmek konusunda herhangi bir engeli olmama, son 24 ay içerisinde İŞKUR tarafından düzenlenen benzer yetiştirme kurslarına katılmamış olma şartları aranıyor. Eğitime katılmak isteyenlerin 201 83 18 numaralı telefondan ve www.atonet.org.tr internet adresinden ATO Akademi’ye başvuruda bulunmaları gerekiyor.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x