Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSağlık

ATT ve Paramedik haftası

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, acil sağlık hizmetlerinin özünde fedakarlık ve azim bulunan, halkın en zor anlarında ihtiyaç duyduğu sağlık hizmeti olduğunu belirtti.
 
FEDAKARLIĞIN SEMBOLÜ
Uzun, Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Haftası dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, son yıllarda sağlık sisteminin vitrini konumunda bulunan acil sağlık hizmetlerinin bu alanda büyük bir özveri ile çalışan sağlık çalışanlarının emekleriyle yürütüldüğünü dile getirdi. Acil sağlık çalışanlarının, insanlığın bile donduğu zemheri ayazda sırtındaki montu çıkararak minik bebeğe kundak yapan, karla kaplı yollarda elinde kürek, sırtında yardıma muhtaç hastayı sağlık kuruluşuna yetiştirmeye çalışan ve fedakarlığın sembolü olmuş bir mesleğin fertleri olduğunu ifade etti.
 
BİRLİK VE BERABERLİK
Uzun, şunları kaydetti: “Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Haftasında amaç, acil tıp teknisyeni ve paramedikleri, meslek ortak paydasında buluşturarak, acil sağlık sisteminde yer alan bütün sağlık çalışanları arasında birlik, beraberlik ve dayanışma ortamını sağlamak kadar acil sağlık hizmetleri ve ilk yardım konusunda halkımızı bilinçlendirmek ve kamuoyunu doğru bilgilerle aydınlatmaktır. Ülkemizde acil sağlık hizmetlerinin daha başarılı bir şekilde sürdürülmesi halkımızın duyarlı olması ve ilk yardım ve acil sağlık hizmetleri konusunda bilinçli olması ile doğru orantılıdır. 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenliği ve Teknikerliği (Paramedik) Haftamızı tebrik ediyor, kurtarılacak hayatlar adına hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” AA

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu