Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Auto Garage Çankırı’da

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çankırı İş Adamı Kamil Filiz’in oğlu, Çankırılı Genç İşadamı Yavuz Filiz Çankırı Ankara Yolu üzerinde Opet yanında AUTO GARAGE Açtı.

 

Bir çok marka otomobili bulabileceğiniz ikinci el lüks ve klasik otomobillerin satıldığı iş yerinde sıfır kilometre araçlarda bulabileceksiniz.

 

Adeta otomobil show gibi olan işyerinden sergilenen araçlar açılışa gelen bir çok konuğun ilgi odağı oldu.

 

Açılışa Çankırı Valisi Mesut Köse, Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Siyasiler, İşadamları, STK Başkanları, Daire Amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Kurban kesimi ve  yapılan dua sonrasında Vali Mesut Köse Konuşma Yaptı.

 

Vali Köse” Türkiye Gayri Milli Hasıla sıralamasında Çankırı kırkıncı sırada. İş adamlarımızın bu ve benzeri yatırımlarıyla bu sıralamada daha üst sıralara çıkacağız. Bu tür yatırımlar hem istihdamı artıracak hem ekonomi de canlılık sağlayacak . İlimizi de canlandıracak yatırımlardı. Filiz ailesini yatırımları nedeni ile teşekkür ediyorum.Genç İş adamı Yavuz Filiz’i kutluyorum.”dedi

 

Vali Mesut Köse’nin konuşması sonrasında işyerinin kurdelesi kesilerek katılımcılar işyerindeki otomobilleri incelediler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x