Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Aydın Valiliğine Hemşehrimiz Atandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İçişleri Bakanlığı’nın yazısı ve Bakanlar Kurulu kararıyla, 22 Vali merkeze çekilirken, 24 İl’e yeni vali ataması yapılırken 26 valinin görev yeri değişti. Valiler Kararnamesinde Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak’ın Aydın’a atandığı öğrenildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayladığı Valiler Kararnamesi kapsamında Aydın Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Valiliğine kaydırılırken yerine Mardin Valisi Hemşehrimiz Ömer Faruk Koçak atandı.
Bayburt Valiliği’nden 2013 yılında Aydın Valiliği’ne atanan Erol Ayyıldız’ın, İçişleri Bakanlığı’nın son Valiler Kararnamesi ile İzmir’e atandığı, İzmir Valisi Mustafa Toprak’ında Malatya Valisi olduğu öğrenildi.

ÖMER FARUK KOÇAK KİMDİR?
1961 yılında Kırıkkale’de doğdu. 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden mezun olmuştur. Yüksek lisansını 2001 yılında İngiltere’de Exeter Üniversitesinde tamamlanmıştır. Çeşitli ilçelerde kaymakamlık, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nda çalışanlık, Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı yapmıştır. 2 Ağustos 2013 tarih ve 2013/5197 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Elazığ Valiliğine atanmıştır. 16.02.2015 tarih ve 2015/7295 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla Mardin Valiliğine atanmıştır. Evli ve dört çocuk babasıdır.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x