Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Aynı Kaderi Paylaşıyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Av. Halil Öztürk ve eşi Şehit Kardeşi Serpil Öztürk, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı ziyaret etti.

 

BİZLERİ GURURLANDIRDINIZ

Düzenlenen ziyarette Dernek Başkanı Rıfat Öcal’dan dernek faaliyetleri ve üyelerin talepleri hakkında bilgi alan Öztürk, yaptığı konuşmada; “Milletimiz için Vatan ve Bayrağımız için canlarını ortaya koyan Aziz Şehitlerimizin değerli aileleri ile aynı amaç için bedenlerini feda eden Kahraman Gazilerimiz ile aynı havayı solumanın farklı gururunu yaşamak ve sizlerin dertleri ile dertlenmek için bugün ailecek yanınızdayız. Bizler her daim Vatan, Millet, Devlet ve Bayrak için bedel ödeyen Şehitlerimizin aileleri ve Gazilerimizin yanında ve emrinde olmaya hayatımızın sonuna kadar devam edeceğiz” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığı görevinin yanı sıra Avukatlık mesleğine de sahip olan Öztürk, Şehit Aileleri ve Gazilerin Yasal haklarında bir eksiklik olup olmadığı konusunda da üyeleri bilgilendirdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x