Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Ayşen Gruda, “Deli Kadın”la Güldürdü  

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkaleli sanatseverler, Türk sinemasının usta oyuncusu Ayşen Gruda’nın tek kişilik ‘’Deli Kadın’’ adlı stand-up gösterisi ile doyasıya eğlendi.

‘’Barış İçin Kadın’’ buluşması etkinlikleri kapsamında Kırıkkale kültür merkezi’de düzenlenen gösteride Usta sanatçı Ayşen Gruda, tek kişilik güldürüsü ile hayata, toplumsal olaylara ilişkin herkesin kendinden benzerlikler bulduğu bir söyleşi ile seyircinin karşısına çıktı.

 

Kırıkkaleli daha ziyade gençlerin katılımı olan  güldürüde salon tıklım tıklım dolu olurken Guruda’nın hoş esprileri seyircinin  bol bol kahkaha atıldı neşeli dakikalara yaşandı.

Deli Kadın Ayşen Gruda isimli gösteride Yeşilçam’ın birbirinden değerli isimleri de unutulmadı. Güldürüde seyirci sanatçı ortak yorumlar ve söyleşili geçen stand-up gösterisi neşeli dakikalar yaşandı.

 

Ayşen Gruda Kimdir?

 

Ayşen Gruda (30 Ağustos 1945, İstanbul) Türk tiyatro ve sinema oyuncusudur. Domates güzeli lakabıyla tanınmıştır. Yeşilçam’ın birçok komedi filminde Şener Şen, Kemal Sunal ve İlyas Salman gibi önemli isimler ile rol almıştır. Güldürü bitiminde hayranları ile bol bol resim çekilen usta sanatçı Kırıkkale’deki ilgiden çok memnun kaldı.

Haber ARİF ÇAKIROĞLU

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x