Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Babacığım..

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ŞEHİT UGANTAŞ’IN 8 YAŞINDAKİ OĞLU YİGİT, BABASINA SON KEZ SESLENDİ

 

Şırnak’ın Uludere ilçesi Bestler-Dereler bölgesinde terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Turgay Uğantaş’ın cenazesi, Kırıkkale’de toprağa verildi.

 

GÖZYAŞI DÖKTÜLER

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morgundan helallik alınması için Etiler Mahallesi’ndeki babaevine götürülen 33 yaşındaki şehit Uğantaş’ın naaşı, daha sonra Nur Camisi ve Külliyesine getirildi. Şehidin babası Cemali ve kardeşi Kubilay Uğantaş ile aile yakınları, tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

 

ŞEHİTLİĞE DEFNEDİLDİ

Fenalaşan şehidin annesi Zöhre Uğantaş’ı sağlık ekipleri müdahale ederek ambulansa götürdü. “Babacığım” diye ağlayan şehidin 8 yaşındaki oğlu Yiğit’i, askerler ve sağlık ekipleri teskin etmeye çalıştı. Şehidin naaşı, İl Müftüsü Şahin Yıldırım’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Kırıkkale Şehitliği’nde defnedildi.

 

KATILIM YÜKSEK OLDU

Cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınları, Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can ve Mehmet Demir, Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat Başkanı Tuğgeneral Tanju Selçuk Yücel, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.

 

TÜRK BAYRAĞI ASILDI

Etiler Mahallesi’ndeki evinde oğlunun şehadet haberini alan anne Suriye ile baba Cemali Uğantaş’ı, yakınları ve komşuları teskin etmeye çalıştı. Sinir krizi geçiren şehidin yakınlarına, sağlık görevlileri müdahale etti. Şehidin babaevine ve sokağa Türk bayrakları asıldı.

 

KARDEŞİ POLİS

Şehit Uğantaş’ın 2 kardeşinin olduğu, kız kardeşinin de Ankara’da polis memuru olarak görev yaptığı öğrenildi. 13 yıllık asker Turgay Uğantaş’ın Yiğit isminde oğlu olduğu belirtildi. Öte yandan, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da şehidin babaevine gelerek aileye taziyelerini iletti.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x