Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

BAĞRIAÇIK MEYDANLARDA

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Darbe gecesi haberi alır almaz Cumhuriyet Meydanına Koşanlardan biri de Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık’tı. Bağrıaçık’ta 15 Temmuz’dan bu yana her gece Cumhuriyet Meydanına gelerek Demokrasi Nöbetlerine öncülük ediyor.
Hacılarlı Hemşerileri ile birlikte her gece Meydana gelen ve Demokrasi Nöbetini tutan Bağrıaçık, vatandaşlarla fotoğraf çekinerek sohbet ediyor. Darbenin ne kadar aşağılık bir girişim olduğunu söyleyen Şehit olan Vatandaşlara Allahtan Rahmet dileyen Bağrıaçık, “Onlar olmasa belki şuan biz yoktuk. Cumhurbaşkanımızın açıklamasından sonra kapımıza kim gelirse gelsin direnecektik ve canımızı vermeden bu memleketi o hainlere veremeyecektik” dedi.
Türk Milletinin yine tarihin yönünü değiştirdiğini anlatan Bağrıaçık, “Cumhuriyet Meydanına geldiğimde kalbimin göğsüme sığmadığını hissettim. Müthiş bir duygu yaşadım, gözlerim yaşardı. Sanki 7 cihan devleti Çanakkale’ye dayanmış ancak Türk Milleti iman dolu göğsünü ortaya koymuştu. O anları yaşıyor gibi hissettim. Yanımda bulunanlara şu meydana bir bakar mısınız? Bu millet bu vatanı tanka, topa teslim eder mi? Dedim. Allah onlardan bu milletten razı olsun, Cumhurbaşkanımızın bir çağrısı ile Meydanları doldurdular ve Tanka, Topa, her türlü silaha karşı bedenlerini siper ederek geçit vermediler.” İfadelerini kullandı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x