Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Bahçelievler’e hızlı geçiş

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

165’ncisi gerçekleştirilen Halk günü etkinliğine Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, başkanlık etti.

 

SORUNLAR NOT ALINDI

Halk günü etkinliğinin 165’ncisinde vatandaşların sorunları dinlenmeye devam ediyor. Kırıkkale Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Halk günü etkinliğine Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Etkinliğe katılan vatandaşlara ilgili personeller tarafından sorunları not alındı. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, çözümü için ilgili birim müdürlerine talimatlar verdi. Etkinliğe katılan vatandaşlar, Belediye çalışmalarından memnun olduklarını belirterek teşekkür etti.

 

TEKRAR VURGU YAPTI

Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, Halk günü toplantısının sonunda Otopark ve Baks geçit hakkında Bayram öncesi açıklama yapmış, bu konuda henüz haberi olmayan vatandaşlar ve geniş kitlelere ulaşmak adına tekrar vurguladı. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, Otopark ve Baks geçit hakkında verdiği bilgilerde, Şehir merkezindeki otopark sıkıntısının büyük bir ölçüde karşılayacak olan Otopark’ın yanı sıra Bahçelievler, Yuva, Selimözer ve Karşıyaka Mahallelerine açılan ikinci bir yol Millet Bulvarı trafik sorununa da çözüm olacağını ifade ederek, Baks geçit ve Otopark’ın Kırıkkale’ye hayırlı olmasını diledi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x