Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Bahri, 90’da vurdu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta ilimizi temsil eden Türk Metal Kırıkkalespor deplasmanda karşılaştığı Hacılar Erciyesspor’u Ömer’in 71’inci dakikada ve 90’ncı dakikada Bahrinin attığı gollerle 2-1 galip gelerek puanını 6’ya çıkarttı.

 

İKİNCİ YARIYA HIZLI BAŞLADIK

Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta ilimizi temsil eden Türk Metal Kırıkkalespor, deplasmanda Hacılar Erciyesspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya kontrollü başlayan ekibimiz karşılaşmanın 40’ıncı dakikasında Şenol’un attığı gol ile 1-0 geriye düştü. İlk yarısı 1-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan temsilcimiz, Ömer Sunar ile 71’inci dakikada beraberliği sağladı. Galibiyet için atak geliştiren ekibimiz, 90’ıncı dakikada Bahri’nin attığı golle karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. İlk iki haftada da galibiyet alan temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor puanını 6’ya yükselterek, grupta averaj ile ikinci sırada haftayı kapatmış oldu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu