Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Bahşılı Emniyetinde veda töreni

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

52 Yaşında emeklilik isteyen Bahşılı emniyet müdürlüğü kıdemli memurlarından  Miraç Dalay için veda töreni düzenlendi. Uzun yıllar emniyet teşkilatında görev yan ve emeklilik süresi dolan Dalay’ın veda yemeğinde duygusal anlar yaşandı.

Taktir ve plaket verildi

Bahşılı Emniyet  Müdürülüğünde düzenlenen programa Kaymakam Harun Ersin Polat, Emniyet müdürü Uğur Kılıç, Müdür yardımcısı Hasan Akpınar ve mesai arkadaşları katıldı. Emniyet teşkilatında yaptığı görevi süresince yaptığı güzel hizmetlerden dolayı Dalay’a Kaymakam Polat, Plaket ve teşekkür belgesi, Emniyet müdürü Kılıç ta takdir belgesi verdi.

Arkadaşlarından helallik istedi

Veda Duygusal anların yaşandığı veda töreninde duygularını dile getiren Dalay, 35 yıllık emeğin karşılığında çok dost kazandığını belirterek, mesai arkadaşlarından helallik istedi.  Emniyet Müdürü Uğur Kılıç ise günün anlamına ilişkin yaptığı konuşmasında,” Emniyetimize sizin gibi çalışkan dürüst arkadaşlarımız olduğu sürece sırtımız yere gelmez. Çalışmalarınızı her zaman takdir ediyorum. Çok yararlı hizmetlerde bulundun. Tecrübenle bizlere örnek oldun. İmkan olsa da çalışmaya devam etseydin. Yolun açık olsun. Çocuklarınla beraber Bahşılı emniyetine istediğin zaman uğrayabilirsin, her zaman bekleriz. Ailenle beraber bir ömür boyu mutlu sağlıklı bir yaşam dilerim.” dedi. 35 yıllık hizmetin sonunda bir veda töreni ile uğurlanan Miraç Dalay kızı Müge Dalay ile geldiği program Emniyet önünde çekilen grup fotoğrafı ile sona erdi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu