Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BahşılıGündemKırıkkaleManşet

Bahşılı’da “Hayaller Atölyesi Projesi” Hayata Geçirildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde yeni açılan Şehit Yusuf Alsancak Ortaokulu öğrencileri, hayallerindeki atölyeye kavuşmak için “Hayallerin Atölyesi Projesi”ni hayata geçirdi.

Proje kapsamında okulun öğrencileri evde annelerine yaptırdıkları yiyecekleri, okulda düzenledikleri kermeste sattılar. Kermesten elde edilen gelirle öğrencilerin fikirlerinden oluşan bir atölye oluşturulacak.

Okul Müdürü Metin Uslu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, projeden dolayı öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti.

Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım dersinde kullanılmak üzere bir atölye kurmak için öğretmen ve öğrencilerin böyle bir proje hazırladığını belirten Uslu, öğrenciler getirdikleri pasta, börek, kek gibi yiyeceklerin düzenledikleri kermeste satışlarını yaptığını söyledi.

Öğretmen Saniye Aktaş Önder de toplanan kermes paralarıyla öğrencilerin fikirlerinden oluşan, hayallerini süsleyecek bir atölye yapmaya karar verdiklerini ifade etti.

Bu atölye ile öğrencilerin daha zevkli ders yapacaklarını ve hayal dünyalarını geliştireceklerini dile getiren Önder, gelecekte farklı projelerle okulun misyonunu dahada ileri götüreceklerini kaydetti.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x