Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BahşılıGündemKırıkkaleManşet

Bahşılı’da Kutlu Doğum Haftası

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla program düzenlendi. Programda konuşan İl Müftü Yardımcısı Ertuğrul Görgülü, Kutlu Doğum Haftası kutlanmasının amacının Hazreti Peygamberi daha iyi anlamak olduğunu söyledi.

 

Bahşılı Merkez Hüseyin Onbaşı Camisinde Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan İl Müftü Yardımcısı Ertuğrul Görgülü, Kutlu Doğum Haftası kutlanmasının amacının Hazreti Peygamberi daha iyi anlamak olduğunu söyledi. Peygamberin doğumunun 1445. yıl dönümünü kutladıklarını hatırlatan Görgülü, şunları kaydetti: “Bu haftaların ana teması Peygamberimizi daha iyi anlamak olmalıdır. Allah’ın ipine sım sıkı sarılmamız gerekiyor. Parçalanmayın, bölünmeyin. hep birlikte, bütün Müslüman kardeşlerimizle mutlu olmamız gerekir. İçinde yaşadığımız dünyayı da toplumun bireyleri ile paylaşmalıyız. Acılar paylaştıkça azalır, sevinçler yine insanlarla paylaştıkça çoğalır. Toplumda birlik ve beraberlik içerisinde yaşanırsa mutluluk yakalanır. Dünya ve ahirette mutlu olmak, Allah’ın kitabına tutunmakla olur.” Cami çıkışında müftülük yetkilileri broşür ve gül suyu dağıtırken, Belediye Başkanı İbrahim Uyar da vatandaşlara kırmızı gül dağıttı. AA

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x