Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BahşılıKırıkkaleKültür SanatManşet

Bahşılı’da sinema günleri

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bahşılı Belediyesi ilçede yaşayan bayanlara yönelik sinema günleri düzenliyor.

GELENEKSEL HALE GELECEK
Belediye Başkanı İbrahim Uyar, toplumla özdeşleşen filmlerin vizyona girmesiyle kadınlar matinesi düzenleyeceklerini söyledi. Uyar, “İlçemizde sosyal hareketliliğin sağlanması adına bu tür etkinliklerin düzenlenmesinin önemi olduğunu biliyoruz. Her sene geleneksel hale getireceğimiz bayanlara yönelik sinema günlerinde bu sene Çanakkale Son Umut filmine halkımızı davet ediyoruz.

AMAÇ BERABERLİĞİ PEKİŞTİRMEK
Amaç birlik beraberliği pekiştirmek, insanlar arasındaki kaynaşmayı sağlamaktır. İlçemizde oturan  bayanlarımız bizi arayabilir, herkese kapımız açıktır” dedi. Öte yandan konuyla alakalı belediyeden yapılan duyuruda, “Sinema günleri Çarşamba 13.30 ve Perşembe günü 13.30 da düzenlenecek olup, Belediye önünden otobüsle gidilecektir.  Bahşılı da sinema günlerine katılmak isteyen Bahşılılı bayanlar,  366 1642 telefonu arayarak yerlerini ayırt edebilirler” bilgisi verildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu