Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BahşılıGündemKırıkkaleManşet

Bahşılı’da temeller atıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bahşılı ilçesinde belediye ve Kayacanlar inşaat firması yapılacak 156 dairelik konut projesinin temeli atıldı. Törende konuşma yapan Belediye Başkanı İbrahim Uyar, “Göreve geldiğimizden bu yana halkımızı düşünerek çalışma gerçekleştiriyoruz. Bizim halkımız hizmetin en iyisine layıktır” dedi.

 

Atadönmez Mahallesi’nde belediyeye ait 3 bin metrekarelik arsaya yapılacak konutların temel atma törenine, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Kaymakam Harun Ersin Polat, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, firma yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

 

NÜFUSUMUZ ARTACAK

Törenin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı İbrahim Uyar, göreve geldikleri günden beri ilçenin gelirini ve nüfusunu nasıl artırırız diye düşünmeye başladıklarını dile getirerek, konutlar için şu ana kadar 2 bin kişinin başvuru yaptığını kaydetti. Uyar, “Şu anda papatya konutları 2+1 olmak kaydı ile üç bloktan oluşacak. Halkımızın istediği gibi TOKİ konutlarından daha geniş ve kullanışlı konut yapmaya başladık. Bu sonuca ulaşmaktan ilçem adına ,halkım adına çok mutluyum. Hem konutlarımız hem de nüfusumuz hem de belediyemizin gelirleri aratacak” dedi.

 

HEP BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ

Kırıkkale Belediye Başkanı Yardımcısı Vedat Genç ile Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli’de projenin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Kaymakam Harun Ersin Polat, “Bizim ilçemiz her geçen gün gelişiyor. Halkımızın en iyi hizmetlerden yararlanması adına hep birlikçe çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

 

BAHŞILI HER GEÇEN GÜN GELİŞİYOR

Son olarak konuşma yapan Milletvekili Abdullah Öztürk, bugün mutlu bir anı yaşadıklarını ve belediyeden hiçbir maddi kaynak aktarılmadan 156 dairelik konut projesinin temelini attıklarını söyledi. Kırıkkalelileri konut almaya davet eden Öztürk, “Kırıkkale’yi buralara taşımak, şehirleşmeyi biraz daha hızlandırmak adına Bahşılı önemli yer almaktadır.” dedi.

 

DUALAR EŞLİĞİNDE TEMELİ ATILDI

Konuşmaların ardından Milletvekili Öztürk, Belediye Başkanı Uyar, Kaymakam Polat, Kayacanlar Firma Sahibi Yavuz Kaya, İlçe Müftüsü Hacı Osman Solmaz’ın duası eşliğinde butona basarak 2+1 olarak yapılacak 156 dairenin temelinin startını verdiler.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x