Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BahşılıManşet

Bahşılı’nın her köşesinde belediye çalışması var

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bahşılı Belediyesi İlçenin her köşesinde çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı İbrahim Uyar, ilçenin acil ihtiyaçlarına cevap verilmesi adına girişimlerinin ve çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini söyledi.

 Meydana yeni kamelyalar

İlçeye kalıcı ve büyük hizmetler noktasında projelerin hazırlanma aşamasını tamamlayan Bahşılı Belediyesi bir yandan da ilçenin çevre düzenleme, bakım ve onarım çalışmaları yapıyor. Bu kapsamda, merkez cadde ve sokaklarda bulunan trafik yön levhalarının düzenlemesi karayolları ekipleri ve belediye işbirliği ile yapıldı. Öte yandan Bahşılı Cumhuriyet Meydanı önüne yeni kamelyalar eklendi. İlçede kilit parke çalışmalarının hızlandırmak amaçlı belediye bünyesine bir forklift aracı kazandırıldı. Mahallelerde kilit parke çalışmaları hız kazandı.

Girişimleri yoğunlaştırdık

İlçe merkezinde yürüyüş yaparak çevre düzenleme çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı İbrahim Uyar, “Daha iyi ve temiz bir Bahşılı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizin acil ihtiyaçlarını gidermek için girişimlerimizi yoğunlaştırdık. İnşallah bu yıl projelerimizi hayata geçirir duruma getireceğiz ve kısa sürede Bahşılı’nın değişimine şahit olacağız” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu