Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Bakan Eroğlu %63 Oy ve 15 Temmuz İçin Teşekkür Etti  

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Eroğlu, AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığının düzenlediği Siyaset Akademisi’nin ilk dersini verdi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığının düzenlediği Siyaset Akademisi’nde ilk dersi verdi.

Kırıkkale’de toplu açılış ve temel atma törenine katılan Eroğlu, daha sonra Kırıkkale Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, Kırıkkalelilere teşekkür için geldiğini belirterek, bunun birincisinin 1 Kasım seçimlerinde elde edilen yüzde 63’lük oy oranı, ikincisinin ise 15 Temmuz darbe girişiminde kent halkının gösterdiği duyarlılık için olduğunu söyledi.

Seçimde alınan oy için AK Parti Kırıkkale teşkilatlarına teşekkür eden Eroğlu, şunları kaydetti:

“Kırıkkale tarihindeki en fazla oy oranını 1 Kasım’da yüzde 63 ile sağladık. Muhteşem bir oran. Kırıkkale’de her 3 kişiden 2’si AK Partili. Önümüzdeki seçimler için de diğerleri AK Partili adayı. Teşkilatımızın bütün mensuplarına gönülden teşekkür diyorum. İkinci teşekkürüm de 15 Temmuz ile ilgili. FETÖ, 15 Temmuz’da tarihimizin en kanlı, alçak bir darbe teşebbüsüne, milleti bölme, parçalama ve işgal provası şeklinde haince bir girişime imza attı. Ama, özellikle kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın cesareti, dirayeti, milletimizin kahramanlığı, Başbakanımız başta olmak üzere AK Parti ve diğer siyasi partilerin kararlı tavrı sayesinde bu hain darbe girişimi püskürtüldü. Allah’ın da yardımıyla. Ben özellikle takip ettim. 15 Temmuz’dan sonraki nöbetlere coşkulu bir şekilde devam ettiniz. Teşekkürüm sizlere. Hatta buradan Ankara’ya gittiniz. İlk gün gelenler var. Şehitlerimiz var.”

Bakan Eroğlu, konuşmasının ardından İl Başkanlığında basına kapalı olarak gerçekleştirilen Siyaset Akademisi’nin ilk dersini verdi.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x