Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Bakım ve yenileme çalışmaları

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ’nin (Başkent EDAŞ), hizmet bölgesinde sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlayabilmek amacıyla ağustos ayında elektrik şebekelerinde yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

 

KASTAMONU VE KIRIKKALE’DE YATIRIMLAR

Başkent EDAŞ’tan yapılan açıklamaya göre, Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak’ta aydınlatma armatürleri, trafo, pano ve dağıtım merkezlerinde bakım ve yenileme çalışmaları gerçekleştirildi. Başkent EDAŞ, geçen ay Kastamonu’da 836 aydınlatma armatürü ile 41 kilometrelik hattın bakımını yaptı. Kentte, 79 elektrik panosu, 76 trafo ile 2 dağıtım merkezinin de bakımı tamamlanırken, 28 kilometrelik yeni hat döşendi. Ekipler, şehirdeki 524 yeni aydınlatma armatürü, 41 elektrik panosu ve 21 trafonun da montajını tamamladı.

 

49 KİLOMETRELİK YENİ KABLO DÖŞEDİ

Şirket, Kırıkkale’de ise 3 bin 295 aydınlatma armatürü, 69 elektrik panosu ve 2 trafo merkezinin bakımını yaptı. Ayrıca, 2 kilometrelik alçak gerilim hattının bakımı tamamlandı ve 14 kilometrelik yeni hat döşendi. Geçen ay Zonguldak’ta ise bin 270 armatür ile 24 kilometrelik alçak gerilim ve yüksek gerilim hattının bakımı yapıldı. Ayrıca, 13 pano ile 3 trafo merkezini de elden geçiren Başkent EDAŞ ekipleri, 49 kilometrelik yeni kablo döşedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x