Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiGündemKırıkkaleManşet

Bakkala geri dönüş başladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Adem Yurttan her geçen gün artan alışveriş merkezlerinin plansızlık nedeniyle aynı oranla kapandığını ve bakkala geri dönüşün başladığını söyledi.

 

HALKIN İLGİSİ AVM’YE AZALDI

Oda Başkanı Yurttan, ekonomik olarak artık vatandaşların AVM’lere ilgisinin azaldığını ve bakkallar başta olmak üzere küçük esnafa yöneldiğini belirterek, “Yaptığımız her açıklamada bakkallarımızın bir emniyet supabı olduğunu söyledik. Bu konuda haklı olduğumuzu da görmekteyiz.  Ekonomik olarak sıkıntılı günler geçiren vatandaşlarımız temel gıda ürünlerini sokaklarında bulunan bakkallarından almaktadır. Yeri geldiğinde veresiye defterine de yazdıran vatandaşlarımız, bu ekonomik zorluklarında derin bir nefes alarak, bakkallarımızın ve küçük esnaflarımızın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüşlerdir”

 

KÜÇÜK ESNAFA SAHİP ÇIKIN

“Alışveriş merkezlerinde ve ya hipermarketlerde yaptığı alışverişleri daha çok kredi kartıyla ödeyen vatandaşlarımızın, bütçelerini aştıkları ve kredi kartı ödemelerinde zorlandıkları aşikardır. Bakkala giden bir kişi hem bütçesine göre alışverişini yapar hem de ihtiyacı dışında başka bir ürün almadan alışverişini tamamlar. Böylelikle vatandaşlarımız daha sağlıklı ve yerinde alışveriş yapabilirler. Vatandaşlarımızdan isteğimiz her zaman alışverişlerini bakkallarımızdan ve küçük esnafımızdan yapmalarıdır. Çünkü her zaman zor günlerinde bakkallarımız yanlarında olmuşlardır. Böylelikle hem küçük esnaflarına sahip çıkacaklardır, hem de bir geleneği sürdürmeye devam edeceklerdir” dedi. 

 

Son olarak Başkan Yurttan bakkal esnafındaki fiyatların AVM’lerden daha uygun olduğunu söyleyerek, bakkal esnafına sahip çıkmamız gerektiğini belirtti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x