Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

BAL GİBİ GALİBİYET

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MKE Kırıkkalespor Bölgesel Amatör Ligin ilk hafta karşılaşmasında Kırşehirspor’u kendi evinde konuk etti. Rakibini İbrahim Has ve Mehmet Tolun’ın golleriyle 2-0 yendi.
TAKIM HIZLI BAŞLADI
Uzun bir aradan sonra kendi evinde seyircisinin önüne çıkan MKE Kırıkkalespor seyircisine güzel bir galibiyet yaşatarak taraftarlarını sevince boğdu. Maça rakibi karşında etkili başlayan MKE Kırıkkalespor üst üste köşe vuruşları kullandı. Dakikalar 18’i gösterdiğinde Muhammet sol kanattan ön direğe korner kullandı. Topa güzel kafa vuruşu yapan İbrahim Has takımını 1-0 öne geçirerek taraftarlarını sevince boğdu. Bu golden sonra biraz geriye çekilen MKE Kırıkkalespor rakibinin pozisyona girmesini önleyemedi. Dakika 33’de Kırşehirspor serbest vuruş kullandı. Ceza sahası içinde yaşanan karambolde Omar’ın vuruşunu kaleci kurtardı. Oyunu biraz soğutan Kırıkkalespor oyunu dengeledi. Dakikalar 40’ı gösterirken Kırşehirspor’da Osman İnci rakibine tekme atarak oyun dışı kaldı. İlk yarıda başka pozisyon olmayınca Kırıkkalespor ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.
GALİBİYETLE BAŞLADIK
İkinci yarıya Kırşehirspor Kırıkkalespor karşında daha etkili görünmeye çalışsa da son vuruşlardaki kabiliyetsizlik Kırşehir’in golüne engel oldu. Dakikalar 55’i gösterirken Kırıkkalespor çok önemli bir pozisyon kaçırdı. Onur orta sahadan topu çalarak kaleciyle karşı karşıya kaldı. Topu Gökhan’a pas atınca hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Kırşehir 10 kişi kalmanın eksikliğini maçın ilerleyen bölümlerinde iyice yaşamaya başlarken oyuncuların yorgunluk halleri gözlerden kaçmadı. Dakika 63’de Ufuk Koç içeriye ara pası gönderdi. Ahmet Can’ın sağdan vuruşu az farkla auta gitti. 85’inci dakikada Kırşehirspor’da Omar Ahmet Faruk’a kafa atınca hakem Omar’a direk kırmızı kart gösterdi. Böylece Kırşehir sahada 9 kişi kaldı. Maçın son bölümünde 88’inci dakikada Kırıkkalespor’da sol kanatan gelen Mehmet düşerken topa vuruşu gol oldu. Maçta bu skorla tamamlanırken MKE Kırıkkalespor lige çok iyi başlangıç yapmış oldu
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x