Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BalışeyhGündemKırıkkaleManşet

Balışeyh'te 10 dönümlük arazi park olacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Balışeyh ilçesinde bir köyde 10 dönümlük arazi parka dönüştürecek. Kaymakam Yusuf Yıldırım ve beraberindekiler, Işıklar köyü ziyaret ederek, park alanında incelemelerde bulundu.
 
AMACIMIZ EN İYİ HİZMETİ SUNMAK
Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, köyün ortak kullanım alanı olan 10 dönümlük park alanının çevresinin tel örgülerle çevrildiğini belirterek, park tamamlandığında tüm vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi. Amaçlarının devlet yatırımlarını en iyi şekilde yansıtmak olduğunu belirten Yıldırım, örnek köy projesi kapsamında çalışmalar gerçekleştireceklerini söyledi.
 
ÖNEMLİ KAZANIMLAR SAĞLAYACAK
Köy muhtarı Ali Bedir de park sayesinde örnek bir köy olmayı hedeflediklerini kaydetti.
Parkta yer alacak çocuk oyun ve piknik alanları ile yeşil alanların köye önemli kazanımlar saylayacağını belirten Bedir, “Köyümüzde birlik ve beraberlik içinde güzel çalışmalar yapıyoruz. Park alanımız da bunlar biri.”
 
VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULACAK
“Hedefimiz her yönüyle Kırıkkale’de örnek bir köy inşa etmektir. Kamelya, yürüyüş parkurları, barbeküler diğer sosyal alanların yer alacağı park alanı köyümüze ayrı bir değer katacaktır. Parkımızı kısa sürede tamamlayarak tüm vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu