Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Balışeyh’te Muhtarlar Günü Kutlandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Muhtarlar Günü tüm şehirde coşku ile kutlanırken Balışeyh’te de kutlandı.

Tüm Şehirde Muhtarlar günü kutlanırken Balışeyh’te de muhtarlar unutulmadı. Balışeyh Kaymakamlığı tarafından Muhtarlara yemek verilerken, Kaymakamlık önünde program yapıldı.

Programda Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım, “Muhtarlar devletin köylerdeki, mahallelerdeki temsilcileridir. Seçilmişlerdir, devletin baş tacıdırlar.” İfadelerini kullandı.

Işıklar Köyü Muhtarı Ali Bedir gazetemize yaptığı açıklamada “Yurdun 4 bir yanındaki muhtarlarımızı selamlıyorum. Muhtarlar gönüllü hizmetkârlardır, hiçbir harcama yetkisi olmadıkları halde seçilmişler olarak devlet memurlarının yanına gidip köyüne, mahallesine bir yatırım daha gelsin diye mücadele eden insanlardır. 19 Ekim, Muhtarlar günü olarak kutlanıyor. Bizim de hatırlandığımız gün bugün. Işıklar Köyü muhtarı olarak Kaymakam’ımızın nazik davetine teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x