Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BalışeyhGündemKırıkkaleManşet

Balışeyh’te yol kontrolleri

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karayolları açısından önemli bir yeri olan Balışeyh ilçesinde, Kaymakamı Yusuf Yıldırım yol kontrolleri yapan polis ekiplerini denetledi.

 

DENETLEME YAPTI

Yol kontrolleri ve denetimleri sonrasında açıklama yapan Kaymakam Yıldırım, polis ekiplerinin belirlenen güzergah noktasında araçlarla ve şahıslarla ilgili çeşitli sorgulama yaptıklarını söyledi. Balışeyh ilçesinin karayolları açısından önemli bir konumda olduğunu belirten Yıldırım, “Kırıkkale 43 ilin bağlantı noktasında bulunuyor. İlçemizden de Kırıkkale-Samsun karayolu hattı geçerek gün içinde araç trafiği ile ilgili yoğunluk yaşanmakta. Bu nedenle uygulama noktasındaki polis ekiplerimizin çalışmalarını yakından incelemiş olduk. Bu tür kontroller hem ilçemizin hem de bölgemizin güvenliğini sağlama açısından büyük önem taşıyor.” dedi. Yıldırım, denetimlerin bundan sonraki farklı zamanlarda da devam edeceğini belirterek, güvenlik güçlerine yardımcı olan vatandaşlara teşekkür etti. Yol kontrolüne Kaymakam Yıldırım’ın yanı sıra İlçe Emniyet Amiri Ünal Karakuş ile diğer emniyet görevlileri de bulundu. AA

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu