Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Baloğlu adaylığını açıkladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı, 21 Mayıs 2017 Pazar günü il başkanlığı kongresini gerçekleştirecek. Kongre öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen mevcut başkan Erdal Baloğlu, kongrede il başkanlığına tekrar aday olduğunu açıkladı.

 

PAZAR GÜNÜ KONGRE YAPILACAK

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, 21 Mayıs’ta gerçekleştirilecek kongrede il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.  Baloğlu, bir lokantada düzenlenen basın toplantısında, bir önceki kongreden bugüne kadar belki de tarihin unutulmayacağı gündem ve olaylara şahit olduklarını söyledi.

 

BEKLEME ODASI DEĞİLDİR

MHP teşkilatı olarak bu sınavda sınıfta kalmadıklarını anlatan Baloğlu, “Bir önceki kongreden bu güne kadar belki de tarihimizin unutulmayacak gündem ve olaylarına beraber şahit olduk. Vizyon ve misyonumuzun sadece yazılarda değil gereken her şartta milletimizin yanında olduğunu gördük ve gösterdik. Siyasi ve coğrafi gelişmeler ışığında yeni sınav ve sorumlulukların arifesinde gerçekleştireceğimiz kongrelerin öneminin bir kez daha hatırlanması ve buna göre bir yapılanma içinde olunması da zaruriyet olmuştur. Milliyetçi Hareket Partisi için siyaset kısa vadeli ve ucuz kişisel çıkarların dirsek dirseğe yarıştığı bir koşu parkuru değildir. MHP, siyasi köklerini inkâr ederek yabancı çekim merkezlerine kapılmışların bekleme odası değildir. “

 

MAKYAJ MALZEMESİ DEĞİLDİR

Fikri tutarlılıklarının olmadığı, ilkelerinin ayaklar altında çiğnendiği, meselelere günübirlik bakanların toplanma yeri değildir. İnsan, millet ve dünyaya bakışın yabancı tesirlerle her gün, her saat değiştiği kaypak fikirlerin buluşma mekânı değildir. Duruma göre şekilden şekle, kılıktan kılığa girenlerin, durmadan kostüm değiştirenlerin ve nabza göre şerbet verenlerin tiyatro sahnesi değildir. Girdiği kabın şeklini alan, üst üste taktığı maskelerden gerçek yüzü görünmez hale gelmişlerin makyaj malzemesi değildir.”

 

MİLLETE HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Baloğlu, vatan, millet, devlet ve bayrak sevdasıyla çıkılan yolda kirli ve ucuz siyasetin batağına saplanmadıklarını ve bundan sonra da saplanmayacaklarını ifade etti. 21 Mayıs Pazar günü kongrelerinin olduğunu ve demokrasi bayramı şeklinde geçeceğini belirten Baloğlu, “Kongrelerini tamamlamış olan ilçe başkan ve yönetimleri ile beraber çıktığımız bu kutlu yolda ülkemizin, milletimizin, vatanımızın ve şehrimizin faydasına çalışmaya inandık ve söz verdik. Şimdi ise bu çalışmalarımızı daha iyi şekilde devam ettirebilmek için yeniden adayım ve kongremizde MHP’nin toyuna tüm hemşerilerimizi, delegelerimizi ve partililerimizi davet ediyorum.” diye konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x