Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Baloğlu, Sungur’u ziyaret etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan’ı Erdal Baloğlu, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’u ziyaret etti. Ziyarette Cumhurbaşkanlığı ve hükümet sistemi hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

 

BÜYÜK FAYDA SAĞLAYACAK

16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MH) il Başkanı Erdal Baloğlu, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’u ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette gündem hakkında bilgi alışverişi yapılırken, referandum ve başkanlık sistemi de ele alındı. Baloğlu, çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, yeni anayasanın ülkemize ve milletimize büyük faydalar sağlayacağını belirtti.

 

DAHA GÜÇLÜ OLMAK İÇİN

Ziyaretten dolayı MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu’na teşekkür eden Başkan Ahmet Sungur ise, ülkenin zor günler geçirdiğini ve bu zor günleri aşmak için tüm Kırıkkalelileri ve Yahşihanlıları ‘Evet’ demeye davet ettiğini söyledi. Başkan Sungur, yeni anayasa sisteminin ve başkanlık sisteminin Türkiye’nin daha güçlü ve ilerlemesi için gerektiğini ifade etti.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x