Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Bana AB’yi Anlat

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali  Dr. M. İlker haktankaçmaz “Öğrenciler AB’yi Öğreniyor Projesi” kapsamında Bana AB’yi Anlat İl Resim Yarışması, Slogan Yarışması ve Kısa Öykü dallarında dereceye giren öğrencileri ödüllerini verdi. Törende konuşma yapan Vali  Haktankaçmaz, “Türkiye’nin nerelere geleceğini düşünün. Tabi ülkemizin geleceği sizlerin elinde olacak” dedi.
 
BİLGİ YARIŞMASI;
Valilik toplantı salonunda düzenlenen ödül törenine, Vali  Haktankaçmaz’ın yanı sıra, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Programda, Milli Eğitim Bakanlığı, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından hayata geçirilen “Öğrenciler AB’yi Öğreniyor” Ortak Değerler, Temel Haklar ve Politikalar Teknik Projesi Türkiye kapsamında; 10-18 yaş aralığında bulunan öğrencilerin Avrupa Birliğinin değerleri, politikaları ve temel haklara yönelik uygulamaları konusunda yüksek düzeyde bilgi sahibi olmalarını amaçlayan 81 ilde “Bana AB’yi Anlat” Slogan, Resim ve Kısa Öykü yarışması ile 21 pilot ilde düzenlenen “AB’yi Öğreniyorum” isimli bilgi yarışmasının düzenlendiği belirtildi.
 
 
 ÇEŞİTLİ HEDİYLER VERİLDİ;
Vali Haktankaçmaz yarışmada dereceye giren öğrencileri tebrik ederek yaptığı konuşmada; “Aldığınız  bu ödülün maddi değerinden ziyade manevi değeri onunda ötesinde yapılan bir işin takdir edilmesi çok önemlidir. Tabi ki bir yarışmada dereceye girmek güzel bir şey. Bu yeteneğinizi geliştirebilmek de önemli. Yapacağınız işi her zaman en iyisini yapmaya gayret gösterin. Eğer yapıyorsanız dereceye girecek işler yapın. “Vatanını en çok seven işini en iyi yapandır” sözü benim için çok önemli ve doğru bir sözdür. Herkes kabiliyetinin yettiği yere kadar yapar ama önemli olan birinci sınıf iş çıkarmak için uğraşmak, çaba göstermek. Dolayısıyla herkesin böyle davrandığı bir Türkiye’nin nerelere geleceğini düşünün. Tabi ülkemizin geleceği sizlerin elinde olacak. Yarın sizlerin arasından, Valiler, Milli Eğitim Müdürleri, okul müdürleri gibi değişik kademelerde insanlar çıkacak. Ben bu vesileyle sizleri, öğretmenlerinizi, idarecileri ve velileri tebrik ediyorum.” dedi. Daha sonra Vali  Haktankaçmaz yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, öğrencilerin yarışma danışman öğretmenlerine ve okul müdürlerine çeşitli hediyeler verdi.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x