Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiGündemManşet

Barış Aydın’dan 30 bin TL

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ankara Sanayici İşadamları Derneği Başkanı ve Barışkent Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın Kırıkkale’de 9 yerel gazetenin öncülük ettiği “Çocuklar annesiz kalmasın” temasıyla başlatılan Mobil Mamografi gezici aracı kampanyasına 30 bin TL destekle katıldı.

 

BARIŞ AYDIN: FAHRİ KIRIKKALELİYİM

Barış Aydın, Kırıkkale’de yayın hayatını sürdüren ve daha kaliteli yayın yapmak, Kırıkkale’nin sesini daha iyi duyurabilmek açısından gazeteler birliğini oluşturan 9 gazete sahibini Ankara Gaziosmanpaşa’da ki çalışma ofisinde kabul etti. Barış Aydın, kendisinin de fahri bir Kırıkkaleli olduğunu belirtti. Aydın, Kızılırmak vadisi üzerinde Barışkent olarak önemli yatırımları bulunduğunu ve bu yatırımların start almasıyla Kırıkkale halkının kazanacağına dikkat çekti.

 

YEŞİLVADİ KIRIKKALE EKONOMİSİNİ CANLANDIRIRBarış Aydın’dan 30 bin TL - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Yeşilvadi projesinin 43 vilayetin geçiş güzergahı olan Kırıkkale’ye artı bir değer kazandıracağını söyleyen Barış Aydın, projeye sadece bir rekreasyon alanı olarak bakılmaması gerektiğini ifade ederken, Yeşilvadi projesinin faaliyete geçmesiyle birlikte etrafında oluşacak konut, sosyal donatılar ve entegre tesisleriyle Kırıkkale ekonomisine Savunma sanayiden sonra önemli derecede katkı sağlayacağının altını çizdi.

 

ÇOCUKLAR ANNESİZ KALMASIN KAMPANYASI TAKDİRLİK

Kırıkkale’de gazetelerin biraraya gelerek güçbirliği oluşturmasından duyduğu memnuniyeti de dile getiren Barış Aydın, 9 gazetenin “Çocuklar annesiz kalmasın” temasıyla yola çıkarak Mobil Mamografi gezici aracı kampanyası başlatmış olmasını da takdirle karşıladığını ifade etti. Barış Aydın kampanyaya 30 bin TL katkı sağlayarak gazete sahiplerinin ziyareti esnasında çekini de takdim etti. Barış Aydın’ın bu desteği gazete sahipleri tarafından Kampanya dahilinde şuana kadar yapılan en büyük yardım miktarı olarak duyuruldu.

 

GAZETE SAHİPLERİ TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

Ziyarete 9 gazete sahibi adına katılan İL gazetesi sahibi Ramazan Çetin, Manşet Gazetesi sahibi Cengiz Selci, Bayrak gazetesi sahibi Mustafa Sadıç, Ayrıntı gazetesi sahibi Davut Kayır, Pusula gazetesi sahibi Mehmet Altundağ, Barış Aydın’ın gösterdiği misafirperverlik ve kendilerinin başlattığı böylesine önemli bir kampanyaya bulunduğu maddi destekten dolayı teşekkürlerini ilettiler. İş adamı Barış Aydın aynı zamanda Kırıkkalespor’a da 30 bin lira bağışta bulundu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu