Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Baro’nun Can’dan talebi var

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Baro Başkanı Erol Çakır ve yönetimi Türkiye Büyük Millet Meclisine (TBMM) giderek bazı taleplerde bulundular.
 
ÇALIŞMA KARARI ALINDI
Kırıkkale Barosu Çocuk Hakları Komisyonu olarak, Meclis bünyesinde çocuk hakları ile ilgili bir komisyon kurulması ve barolarla işbirliği içerisinde çalışma yapılması için milletvekilleriyle görüştüklerini açıklayan Baro Başkanı Erol Çakır,  görüştük. “Kırıkkale vekillerimizin gerek ise Aile Bütünlüğünü Araştırma Komisyon Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’in misafirperverlikleri ve yoğun ilgileri sonucunda Meclis komisyonları ile beraber çalışma kararı alındı. Verilen destek o kadar kutsal ki” dedi.
 
SOMUT ADIMLAR ATILIYOR
Milletvekili Ramazan Can’a teşekkür eden Çakır, “Can’ın makamında ziyaret ederek Kırıkkale Barosu Çocuk Hakları Komisyonu üyelerimiz ile Çocuk haklarına yönelik çalıştay kararlarının uygulanabilirliliğine ilişkin somut adımlar atılması amacıyla TBMM gittik. Komisyon başkanları ile Baromuz arasında diyalog ortamı kurdukları için Kırıkkale Baro Başkanlığı adına teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu