Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSağlıkYaşam

Baş tacısınız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Nurgül Doğmuş ve İlçe ve Belde Kadın Kolları Başkanları ile birlikte Ak Parti İl başkanı Mürsel Akçay’ı ziyaret ettiler. Ak Kadınlara övgüler yağdıran Akçay, ‘Sizler bizim başımızın tacısınız’ dedi.
SAAT HEDİYE ETTİLER
Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Nurgül Doğmuş ve Bahşılı Kadın Kolları Başkanı Fatma Özbek, Balışeyh Kadın Kolları Başkanı Sibel Irmak çelebi Kadın Kolları Başkanı Semiha Özyurt, Keskin Kadın Kolları Başkanı Zehra Candan, Karakeçili Kadın Kolları Başkanı Nazik Güneş, Sulakyurt Kadın Kolları Başkanı Sultan Güneş, Delice Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Dikmen, Yahşihan Kadın Kolları Başkanı Samiye Türkyılmaz, Hacılar Kadın Kolları Başkanı Dilber Ercan ve Çerikli Kadın Kolları Başkanı Rahşan Koçoğlu  Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay’a nezaket ziyaretinde bulundular. Karşılıklı fikir alışverişinin bulunulduğu toplantıda Ak Kadınlar Akçay’a saat hediye ettiler.
NE DERSENİZ YAPMAYA HAZIRIZ
Ak Kadınların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Akçay, ‘Ak Kadınlar olarak sizlerin işi çok zor. Seçimlerde çok koşturuyorsunuz. Kapı kapı gezerek bizim ulaşamadığımız kişilere ev hanımlarına sizler ulaşıyorsunuz. Harcadığınız bu enerjinin hem bu dünyada hem de öbür dünyada karşılığını alacağınıza hiç şüphem yok. Önümüzde yine önemli bir seçim var. Sizler bu aşamada ne derseniz teşkilat olarak emrinizdeyiz, yapmaya hazırız’ ifadelerine yer verdi.
BU DAVAYA HİZMET ETMEK ŞEREFTİR
Akçay, ‘Sizler Ak Parti için Allah’ın rızası için çalışıyorsunuz. Kadınlarımız bugün her yerde başörtüsüyle rahatça dolaşıyor ve çalışıyorsa bunda başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun emeği büyüktür. Bu dava uğruna onların yanında olmak onlarla birlikte çalışmak onurdur, şereftir. Sizler bu anlamda çok şanslısınız. Etrafınızda olan biten dedikodulara kulak asmayın. Çevrenizdeki insanlara bu davayı anlatın ve parti için çalışın. Size olan desteğimiz sonuna kadar devam edecektir’ dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu