Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GaleriManşetSpor

Başarılı kulaçlar belirlendi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yüzme Federasyonunun 2013 yılı faaliyet programında yer alan Olimpik Yüzme günleri Kardeş İller Projesi kapsamında İl birinciliği seçme yarışmaları yapıldı.
86 SPORCU KATILDI
Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen seçme yarışmalarına 2 kulüpten 86 sporcu katıldı. Erkek ve Kız sporcuların yarıştığı seçmelerde sporcular, 8-9 yaş, 50 metre serbest, 10-11 yaş 50 metre serbest, 8-9 yaş 200 metre serbest, 10-11 yaş 200 metre serbest, 8-9 yaş 50 metre sırtüstü, 10-11 yaş 50 metre sırtüstü, 8-9 yaş 50 metre kurbağalama, 10-11 yaş 50 metre kurbağalama, 8-11 yaş 50 metre kelebek, 10-11 yaş 200 metre karışık kategorilerinde yarıştılar.
 
TÜRK SPORUNA YILDIZLAR YETİŞECEK
Açılış töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü; 3. Etap ayağı Kırıkkale’de yapılan Kardeş İller Projesi kapsamında yapılan yüzme müsabakaları ile geleceğin yıldızlarının buralardan yetişeceğini ifade etti. Ünlü, bu bağlamda antrenörler ve sporcuların öz verili bir şekilde çalıştıklarını ve bu çalışmalarının emeklerini ileriki yıllarda fazlasıyla alacaklarını ve Türk sporuna uzun yıllar hizmet edecek sporcuların yetiştirileceğini sözlerine belirtti.
İMKANLAR SEFERBER EDİLDİ
Kırıkkale Valisi Ali Kolat konuşmasında; başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü olmak üzere tesislerin sürekli sporcuların hizmetinde olabilmesi için tüm imkanlarını seferber eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür ettiğini dile getirdi. Kolat, bu tür faaliyetlerin Kırıkkale ve gençler açısından büyük bir önem arz ettiğini belirtti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu