Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşetSulakyurt

Başarılı öğretmenler ödüllendirildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt ilçesinde görev yapan başarılı öğretmenler “Başarı Belgesi” ile ödüllendirildi. Yapılan törende konuşan Kaymakam Fikret Dağ, “Öğretmenlerimizin en büyük eseri gençlerimizdir” dedi.

 

BÜYÜK KATKILARI VAR

Kaymakam Fikret Dağ, Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, toplumun inşası ve genç nesillerin yetiştirilmesinde öğretmenlerin büyük katkısı olduğunu söyledi. Bir eğitim öğretim yılının daha başarılı şekilde tamamlandığını belirten Dağ, şöyle konuştu: “Öğretmenlerimiz bir yılı tamamlayarak öğrencileri mezun etme ve bir üst sınıfa geçirme heyecanını yaşadılar”

 

EN BÜYÜK ESER GENÇLER

“Öğretmenlerimizin en büyük eseri gençlerimizdir. Gençlerimizin yetiştirilmesinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan öğretmenlerimizin emeklerini ve gayretlerini unutamayız. İlçe genelindeki okullarımızda görev yapan tüm öğretmenlerimizi başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Bazı öğretmenlerimizin çeşitli etkinlik ve diğer çalışmalarda üstün gayret ve titizlik göstermelerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.” Dağ, daha sonra başarılı öğretmenlerin ödüllerini verdi. AA

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu