Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Başımız Sağolsun

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Oktay Sümer İstanbul Beşiktaş’ta maç çıkışı saatinde çevik kuvvet otobüsüne yönelik bombalı araçla düzenlenen saldırıları kınayarak, ‘Kardeşliğimiz kazanacak, hainler kaybedecek’ dedi.

BAŞIMIZ SAĞOLSUN
Şube Başkanı Sümer yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “İstanbul Beşiktaş’ta maç çıkışı saatinde çevik kuvvet otobüsüne yönelik bombalı araçla düzenlenen  saldırılarda 30 ‘u polis 38 kişinin şehit olduğu 3’ü ağır 166 kişinin yaralandığı,155 kişinin de tedavisine devam edildiği hain bombalı saldırıyı lanetliyor şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, milletimize başsağlığı ve metanet diliyoruz”

KAN VE KAOSTAN BESLENİYOR
“Türkiye’nin yeni yönelişlerinin önü alınmak, yönetilebilir, öngörülebilir bir ülke olmaktan çıkarılmak istenmektedir. Kan ve kaostan beslenen terör örgütlerinin ve onları kullanan güç odaklarının bu saldırısı, umutsuz, sonuçsuz bir sıkışma içinde olduklarını açık bir şekilde göstermektedir. Yaratılmak istenen güvensizlik ve umutsuzluk ortamıyla huzur ve istikrar bozulmak istenmekte sosyal ve ekonomik iyileşmeler sabote edilmeye çalışılmaktadır”

KINIYORUZ
“Ülkemizde barışı ve kardeşliği esas alan temel anlayışımız sayesinde hiç bir hainlik, birlik ve beraberliğimize zarar veremeyecek, millet olarak geleceğe yürüyüş kararlılığımızı engelleyemeyecektir. Hep birlikte güçlü Türkiye’yi tüm oyunlara rağmen kardeşlik harcımızla inşa edeceğiz. Her zaman olduğu gibi kararlılığımız ve ortaya koyduğumuz milli duruşumuz, teröre vereceğimiz en akıllı, en sağduyulu ve en etkili karşılık olacaktır. Teröristlerin ve sahiplerinin hain emellerine asla ulaşamayacağını biliyoruz. Bu ülkede kardeşliğin kazanacağını yineliyor bütün terör örgütlerini, onların kalleşçe saldırılarını tekrar kınıyoruz. Memur Sen ve Eğitim-Bir-Sen olarak, terör eylemlerinde hayatını kaybeden şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz” dedi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x