Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Başkan Bora sürücüleri uyardı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cemil Bora, kış mevsiminde alınacak tedbirler hakkında açıklamalarda bulundu. Bora, “Sürücülerimiz kış koşullarında olumsuzluk yaşamaması için tedbirlerini almalıdır” dedi.

 

SÜRÜCÜLERE KIŞ UYARISI

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cemil Bora, gün geçtikçe soğuyan kış koşullarına karşı sürücülere uyarılarda bulundu. Bora, “Kış mevsiminin başlaması ile birlikte oluşacak yağmur, tipi, kar yağışı, sis, buzlanma gibi olumsu  hava ve yol koşulları sürücülerin görüş mesafelerini azaltmakta, araçların fren mesafesini artırmakta ve buna paralel olarak da trafik güvenliğini olumsuz yönde etkilemektedir” şeklinde konuştu.

 

GEREKLİ TEÇHİZATLAR ALINMALI

Bora, “Bu nedenle karayolu ulaşımında yaşanacak olumsuz hava ve yol koşulları dikkate alınarak, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması ile huzur ve güven içinde seyahat edebilmelerini temin edebilmek amacıyla bazı tedbirlerin alınması mutlaka şarttır. Araçlarda gerekli teçhizatların bulundurulması teknik yönden bir eksik olmamasına dikkat edilmelidir” ifadesinde bulundu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x