Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BalışeyhManşet

Başkan Dedelioğlu. “Personelimiz Köpeklerin Hayatını Kurtarmak İstedi”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Başkan Dedelioğlu. “Personelimiz Köpeklerin Hayatını Kurtarmak İstedi”
Kırıkkale’nin Balışeyh İlçe Belediyesi Başkanı Ali Dedelioğlu, sosyal medya üzerinden paylaşılan görüntülerde gerçeğin saptırıldığını söyledi.

Sosyal medya üzerinde büyük yankı bulan ve hayvanseverler tarafından tepkiyle karşılanan belediyenin çöp arabasının arkasında bulunan köpek görüntüleri hakkında Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu açıklamalarda bulundu. Dedelioğlu, “Yapılan yorumlar tamamen gerçeğin dışındadır. Belediyemiz personeli o köpeklerin hayatlarını kurtarmak istedi. Çöp bırakma alanında yaralı ve hasta olarak gördükleri köpekleri, personelimiz, şehre getirip kurtarmak için çöp kamyonunun arkasına koyuyorlar. Bunu gören bir vatandaşımız ise fotoğraflarını çekiyor ve duruma itiraz ediyor. Hatta aynı vatandaşla birlikte köpekleri hayvan barınağına işçilerimiz teslim ediyor. Hayvan barınağına köpeklerin sağlam bir şekilde bırakıldığına dair tutanak elimizde mevcuttur. Köpeklerin hiçbirine çöp arabasının içerisinde olduğu sürede zarar gelmemiştir” dedi

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x