Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Başkan Saygılı asfalt çalışmasını inceledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, asfalt kaplama çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

 

 

Ulubatlı Hasan Caddesi’ne asfalt kaplama

Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kentte devam eden asfalt kaplama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Mehmet Saygılı, çalışmalara ara verilmeden program dahilinde devam edildiğini söyledi. Yaylacık Mahallesi Ulubatlı Hasan Caddesi asfalt kaplama çalışmasını yerinde inceleyen Saygılı, Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Vedat Genç ve Birim Müdürü Kürşat Altop’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Çalışmalar hakkında bilgi aldı

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ulubatlı Hasan Caddesi esnafını ziyaret etti. Cadde Esnafı, çalışmalardan memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Asfalt kaplama çalışmalarımız artarak devam ediyor. Ulubatlı Hasan Caddesi’nde çalışmaları inceledik. Andezit kaplama, asfalt, kilit parke ve sathi kaplama çalışmalarımız program dahilinde devam ediyor. Şehrimizde çalışma yapılacak cadde ve sokakları önceden tespit ettik. Bu tespitlere göre program hazırladık. Bu program dahilinde çalışmalarımız devam ediyor.” diye konuştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x