Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Başkan Sungur öğrenciler ile bir araya geldi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğretim gören öğrenciler, Yahşihan ilçesi Yenişehir semtinde bulunan bir kahvede, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve Baro Başkanı Avukat Erol Çakır ile bir araya geldiler.

BÜYÜK İLGİ
Kırıkkale Üniversitesi Genç Hukukçular Topluluğu tarafından düzenlenen kokteylde, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve Baro Başkanı Avukat Erol Çakır, Kırıkkale Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Gökhan Uça, Yahşihan Yenişehir Mahallesi Yurtkur Caddesi’nde bulunan bir kahvede yapılan kokteyl programına katılan öğrenciler, birlikte olmanın mutluluğunu yaşadılar.

BAŞARILAR
Belediye Başkanı Ahmet Sungur konuşmasında, “Hukukçu kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Vatanımıza ve milletimize yararlı bir hukukçu olmalarını ve adaleti sağlama konusunda hiç tereddüt etmeden Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin anayasasına uyarak ve doğruyu araştırarak çalışmalarını sürdürmelerini temenni ediyoruz ve kendilerine güveniyoruz. Genç hukukçularımıza eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diliyorum. Her zaman, her koşulda sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x