Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Başkan Uyar’a bıçaklı saldırı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde, iş istemek için belediyeye gelen 2 kişi, 2 belediye personelini darp ettikleri, birini de bıçakla yaraladıkları iddiasıyla gözaltına alındı.

Saldırganlar tutuklandı

Alınan bilgiye göre, Niyazi B. ile Halil B, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar ile makamında görüşerek iş istedi. Uyar’ın 120 kişiyi işe aldığı ve onların maaşlarını bile vermekte zorlandığı için herhangi bir çalışana ihtiyaç duymadıklarını ifade etmesi üzerine görevlilerce odadan dışarı çıkartılan saldırganlar, sekreterlikteki çalışanlarla tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, saldırganlar, Uyar’ın şoförü Mustafa Güler ve belediye personeli Kamil Özbek’i darb ettiği, belediye çalışanı Şahin Karayel’i de bıçakla elinden yaraladığı iddia edildi. Belediyedeki bazı bilgisayarlara da zarar verdiği öne sürülen şüpheliler, polis ekiplerince gözaltına alındı. İbrahim Uyar, olayın ardından Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde tedavi altına alınan personeli ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu