Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemManşet

Başkentin en başarılı öğretmeni Kırıkkaleli

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

24 Kasım 2014 Öğretmenler Günü’nde Ankara İlinin en başarılı öğretmeni seçilen Kırıkkale Keskin Küçükceceli Köyünden Genç öğretmen Serkan Savaş’ın başarısı Ankara Kırıkkaleliler Derneği tarafından çoşkuyla kutlandı.

ERSOY SAVAŞ SAHNE ALDI
Programa Kırıkkaleli Ankara Vali Yardımcıları Hamza Duygun ve Mustafa Guni katıldılar. Genç ve başarılı öğretmeni ve aynı zamanda Dernek Başkan Yardımcısı olan Serkan Savaş’ı tebrik ettiler. Programa Değerli ses Sanatçısı Ersoy Savaş saz ekibiyle katılırken, dernek yönetimi tarafından oluşturulan halay ekibi muhteşem halayları ile kendilerine hayran bıraktılar.

NEDEN KESKİN-1?
Ankara Kırıkkaleliler Dernek Başkanı Zübeyde Savaş Kılıç Erkan Savaş’ı kutlayarak, böylesine başarılara hasret olduklarını söyledi. Kılıç birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduklarını ifade ederek, “Kurtuluş Savaşı sonrası ordu- millet el ele  adı altında bir yardım kampanyası düzenlenir. O tarihte henüz Kırıkkale adı yoktur. Anakara’nın en eski ve köklü ilçelerinden Keskinli hemşerilerimiz  tarafından şanlı ordumuza Fransız yapımı bir uçak hediye ederler, adına Keskin-1 derler.  Çünkü Keskin-2’yi de düşünürler. İşte bu birlik ve beraberkiğimizin, vatan ve millet aşkının bir örneğidir. Hemşerilerimle her zaman gurur duydum ve duyacağım” dedi.

“ORGAN VE KAN BAĞIŞINA DUYARLI OLUN”
Kılıç, “Sağlık çalışanı olmamdan dolayı olsa gerek, organ ve kan bağışı konusunda duyarlı olmanızı diliyorum” diyerek, Kanuni Sultan Süleyman’ın bir sözünü hatırlattı; ”Halk içinde muteber bir nesne yok, devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi”

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu