Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

BATTAL SARICA TRANSFERLERİ AÇIKLADI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkalespor Sportif Direktörü Battal Sarıca yapılan transferlerle ilgili basın toplantısı düzenledi.
Sarıca yaptığı açıklamada “2016-2017 futbol sezonunda 3. Lig 2. Grupta yer alan takımımız Türk Metal Kırıkkalespor’a kayyumun atanmasının ardından tarafıma sunulan sportif direktörlük teklifini Kırıkkalespor’a olan sevgimden dolayı tereddüt etmeden kabul ettim. Bu görevin sorumluluğu ve ağırlığının bilinci içerisindeyim. Görevi alır almaz ilk iş olarak teknik direktör olarak pro lisansa sahip, takımı Bal’da şampiyon yaparak profesyonel lige taşıma başarısı gösteren Erkin Şimşir ile anlaştık. Yardımcılığına ise Ali Duru Nesil ve Kaleci Antrenörlüğü görevine Mustafa Güven ile anlaşarak teknik kadromuzu kurduk.” İfadelerini kullandı.
Transferler hakkında bilgilendirme toplantısı yapan Sportif Direktör Battal Sarıca, İç Transferde 9, dış transferde 10 futbolcu ve alt yapıdan 3 futbolcu ile anlaştıklarını belirterek “Toplamda 22 futbolculuk bir takımımız hazır durumda. Yarın (bugün) takım kampa girecek, anlaştığımız futbolcuların haricinde 2 veya 3 tane daha bizi şampiyonluğa taşıyabilecek futbolcu alabiliriz. Futbolcu transferinde geçen yıl ki kemik kadronun kurulmasının yanı sıra, yaptığımız dış transferler de takıma doğrudan girebilecek, forma rekabetini artırabilecek ve takıma katkısı olabilecek futbolcularla anlaştık. Transferleri ince eleyip sık dokuduk, her bir futbolcuyu en ufak problemine kadar araştırdık. Hedefimiz kesinlikle şampiyonluk, bu takımı 2. Lige çıkartmak bizim görevimiz. Elbette profesyonel ligde yeni bir takımız, rakiplerimiz bizden tecrübeliler. Bu bir dez avantaj olsa da bizde şampiyonluk yaşamış olmanın havası ile birlikte geçen sezon yakalanan havayı devam ettirip, takım, taraftar ve şehri bütünleştirerek hedefe yürüyeceğiz. Transfer piyasası çok pahalı bir piyasa, bu anlamda alt yapı çok önemli, borçsuz bir kulüp olarak yolumuza devam ediyoruz. Üst liglerde ekonomik sıkıntı çekmemek için her yıl takıma monte edebileceğimiz genç futbolcuları kazanmak adına alt yapıda yapılanmaya gidiyoruz. Kadromuzu yenileyerek, gerek teknolojik ürünlerden faydalanıp ve gerekse büyük alt yapı takımlarının metotları alınarak uygulanacak. Bu bağlamda alt yapıdan seçilen futbolcuların eğitiminden, yediği içtiğine kadar kontrolümüz altında olacak ve bundan 10 yıl sonra milli takımı izlerken buda bizim alt yapımızdan çıktı diyebileceğimiz futbolcular kazanacağız” dedi.
İŞTE ANLAŞILAN FUTBOLCULAR
İÇ TRANSFER

1 UĞUR KÜTÜK
2 SERDAR KILIÇ
3 ENGİN AKBAŞ
4 ADEM ERCAN
5 M. ALİ KIZILKAYA
6 VEYSİ DURMAZ
7 YASİN KAPUCU
8 MEHMET KAHVECİ
9 ÖMER SUNAR

DIŞ TRANSFER

  ADI SOYADI GELDİĞİ TAKIM
1 İSMAİL SEVİNDİ ADLİYESPOR
2 ERHAN KUŞKAPAN ADLİYESPOR
3 CİHAN BAL ANKARA DEMİR
4 ERDİ KORKMAZ ELBAKSPOR
5 SELEHATTİN ÖZCAN İSTANBULSPOR
6 ERHAN ŞİMŞEK KOCAELİ
7 GÖKTUĞ UZUNOĞLU İSKENDERUN
8 CELAL HANALP KONYA SELÇUK
9 FERHAT GÜÇLÜ HACETTEPE
10 ARSLAN MERT ÇARŞAMBA

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x