Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYaşam

Bayanların vazgeçilmezi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bayanların vazgeçilmezi
Belgin Accessories bir yaşında
Geçtiğimiz yıl Yenidoğan Mahallesi’nde hizmete açılan Belgin Accessories, 1. Yılına özel kampanyalar düzenliyor.

TAKI SEKTÖRÜNDE BİR NUMARA
Yenidoğan Mahallesi Zafer Caddesi Ercan Yıldız Sokak (Akçay Kolanyaları) karşısında hizmet veren Belgin Accessories, 1. Yılına özel kampanyalar düzenliyor. Takı, aksesuar ve bijuteri sektöründe Kırıkkale’de bir numara olan Belgin Accessories, bayanların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

BAYANLARIN YENİ GÖZDE MEKANI
Bayanların aksesuar tercihleri arasında ilk sırada yerlerini alan takı sektörü son yıllarda bir hayli gelişme gösterdi. Yüzlerce ürün çeşidine sahip olan Belgin Accessories, bayanların yeni gözde mekanı olma yolunda emin adımlarla yoluna devam ediyor.

KIRIKKALE BİZE DESTEK VERDİ
Fiyatların uygun olduğunu ve kaliteli ürünü uygun fiyata sattıklarını belirten işletme yetkilisi Belgin Durmuşoğlu, “Kırıkkale’de takı sektöründe bir numara olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Kırıkkale vatandaşlarımız bize güvendi, destek verdi. Yapacağımız yeni atılımlar ile müşterilerimizin ilgisini daha çok çekmeyi planlıyoruz”

İNDİRİMLİ ÜRÜNLERLE HİZMETİNİZDEYİZ
İndirimli ürünleri ile her kesime hitap ettiklerini belirten Durmuşoğlu, “Öte yandan yine ürünlerimizin birçoğunda kredi kartı imkanımız var. İndirimli ürün günleri ile her gün bir takı çeşidinde indirim yaparak, kaliteli ürünü uygun fiyata satma prensibimizi uyguluyoruz”Birinci yıllarına özel indirimler uyguladıklarını söyleyen Durmuşoğlu, bugüne kadar kendilerine destek veren tüm Kırıkkale halkına teşekkür etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x