Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Baykal Kırıkkaleye Geldi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Deniz Baykal: “Tehlikeyi anlatmaya çalışıyorum”
Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Kırıkkale’ye gelerek partilileri ile buluştu. Burada partililerine açıklamalarda bulunan Baykal, olağanüstü kurultay talebi ya da genel başkanlık mücadelesi içinde bulunmadığını belirterek, “Partimin, Türkiye’nin önüne, önümüzdeki tehlikeyi, görevi ve mecburiyeti anlatmaya çalışıyorum.” dedi.

Baykal Kırıkkaleye Geldi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal (Sağ 4), CHP Kırıkkale İl Başkanlığında vatandaşlarla bir araya geldi. ( Fatih Gökmen – Anadolu Ajansı )

YÖNETİME YANSIYAN SONUÇLAR
CHP Kırıkkale İl Başkanlığında vatandaşlarla bir araya gelen Deniz Baykal, Türkiye’nin çok önemli ve tarihi bir süreçten geçtiğini ifade etti. Baykal ülkenin, “bilinen, alışılandan başka bir Türkiye olmaya doğru dönüşeceğini” ileri sürdü. “CHP’de kurultay sürecinde yeni oluşumun yanında mı, yoksa Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında mı yer alacaksınız, ya da kendiniz mi aday olacaksınız?” sorusu üzerine, olağanüstü kurultay talebi bulunmadığını, ne kurultay ne de genel başkanlık mücadelesi içinde olduğunu söyledi. “Ben partimin, Türkiye’nin önüne, önümüzdeki tehlikeyi, görevi ve mecburiyeti anlatmaya çalışıyorum.” diyen Baykal, bunun parti yönetimine yansıyan sonuçları olacağını dile getirdi.

O DA OLUR, BU DA OLUR
Baykal, CHP’nin önce biz cumhurbaşkanı adayını belirlemesi, sonra da partiyi bütün imkanlarıyla güçlendirmesi gerektiğini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:  “Partiyi seyirci olmaktan çıkaralım. Ciddi gelelim. Tekrarla ve ısrarla şunu söylüyorum. Kimsenin aday olup olmama konusunda konuşma zamanı değil. Daha hiçbir şey yok, hepimiz bakıyoruz, arıyoruz. En iyi adayı çıkaracak yöntemi arıyoruz. Ben de yöntem teklif ediyorum. Kimsenin önünü kesmeyelim diyoruz. Bir kişi kaptı götürdü olmasın diyoruz. Ne kadar geniş katılım olursa o kadar iyi olur. Sonunda kim çıkar? Onu da Allah bilir. Ben adayım demekle” değil millet görev verirse aday olunabilir. Kişi mühim değil. O da olur, bu da olur. CHP’de çok değerli arkadaşlar var. Önemli olan onların kendi değerleri veya kendi çevrelerinin onlara atfettiği değer değil. O değeri taban karşısında kanıtlamış olması” ifadelerini kullandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x