Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Baykal Yozgat TÜGVA Açılışına Katıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın açılışını yaptığı TÜGVA Yozgat İl Başkanlığının açılışına TÜGVA Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Çağrı Baykal’da Katıldı.

Baykal Yaptığı açıklamada, Bugün Yozgat İl Temsilciliğimizin il temsilcilik binasının açılış töreni için Yozgat’ta idik. Açılış törenine  Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ, Genel Başkanımız İsmail Emanet, Yozgat Valimiz, Yozgat Belediye Başkanımız, Yozgat Milletvekilimiz Genel Başkan Yardımcılarımız Mehmet Emin Özkaya ve Bilal Aydın, bölge sorumlumuz Mehmet Önder, Çankırı İl Temsilcimiz Özkan Öcal, Niğde Temsilcimiz Burak Yaşar ve STK başkanları ile Yozgatlı vatandaşlarımız katıldı. Bakan Bozdağ konuşmasında Türkiye Gençlik Vakfı’nın geleceğin Türkiye’si için hayati öneme sahip olduğunu vurgularken, Genel Başkanımız İsmail Emanet ise 81 ilde hangi misyon ve vizyonla teşkilatlandığını anlatıp Yozgat İl Temsilciliğimizin hayırlı hizmetlere ev sahipliği yapmasını diledi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x