Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkale

Bayrak inmeyecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrenci topluluğu Kırıkkale Şehitliği’ni ziyaret ederek söz verdiler: “Vatanı böldürtmeyeceğiz!”

 

Başka vatan yok

İlk olarak Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu ve yönetimini ziyaret eden öğrenciler, burada şehitler hakkında bilgi aldı. Öğrenciler, duvarda asılı bulunan şehitlerin resimlerini görünce duygulandılar. Öğrenciler, dünya durduğu sürece Türk bayrağının göklerden inmeyeceğini söyledi. Öğrencilere teşekkür eden Başkan Mümtaz Torunlu, “Türkiye’de en fazla şehit sayısı Kırıkkale’de bulunuyor. Bizlerde bu vatan için canımızı vermeye hazırız. Bu ülkenin geleceği olan siz kardeşlerimiz, vatan millet için çalışın bölücülere imkân vermeyin. Başka vatan yok. Tek yürek olsun” dedi.

 

ŞEHİTLİĞİ ZİYARET

Kırıkkale Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrenci topluluğu daha sonra şehitliği ziyaret ettiler. Burada şehitler için dualar ettiler. Öğrenciler, “Şehit olan ağabeylerimiz bu vatanı bize teslim ettiler ve en yüksek mertebeye çıktılar. Biz onların davası için varız ve onlar gibi vatanı böldürtmeyeceğiz” diye konuştular.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu