Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleYaşam

Her Bayram Aynı Görüntü Sucuk ve kıyma kuyruğu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de kurban kesen vatandaşlar, etlerin bir bölümünü sucuk yaptırmak üzere baharatçı ve kasaplara akın etti. Korsan kıymacılara yine engel olunamadı.

Her Bayram Aynı Görüntü Sucuk ve kıyma kuyruğu - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriKorsan kıymacılar yine iş başındaydı
Kurban Bayramı Kırıkkale’de yine aynı görüntülere sahne oldu. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi çevre kirliliği yoğun bir şekilde yaşanmadı ancak bazı mahallelerde vatandaşların belirlenen kesim alanlarının dışında kesim işlemi yaptığı görüldü. Vatandaşlar kesim işleminin hemen ardından kıyma ve sucuk kuyruklarına koştu. Kasaplar kıyma ve sucuk yaptırmak isteyen vatandaşların yoğunluğunu yaşarken, bazı mahalle aralarında korsan kıymacılar yine başgösterdi. Hem de herkesin gözleri önünde.

Piyasadaki sucuklar pahalı
Kasaplar korsan kıymacıların önüne geçilmesini isterken, kurban etlerinin bir bölümünü sucuk yaptırarak değerlendirdiklerini belirten vatandaşlar ise piyasadaki sucukların pahalı olmasından yakınırken, “Uzun süre saklama imkanı olan yaptırdığımız sucukları ailemizle birlikte kış boyunca yeme imkanı bulacağız” diye konuştu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu