Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Bayram tedbirleri alındı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valiliği, vatandaşların Ramazan Bayramını huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla bazı tedbirler aldı.

Güvenlik tedbirleri artırıldı

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, bayram öncesi halkın yoğun olarak bulunduğu cadde ve sokaklar, toplu taşıma araçları ile duraklar, iş merkezleri, otogar, alışveriş ve pazar yerlerinin zabıta ekipleri tarafından denetlenerek vatandaşların mağdur edilmelerinin önleneceği belirtildi. Bayram süresince her türlü emniyet, asayiş, trafik tedbirlerinin İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından koordineli bir şekilde alınacağının anlatıldığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Gıda kontrolleri artırılacak

“Özellikle trafik yoğunluğunun yaşanacağı 25 – 31 Temmuz tarihleri arasında ilave tedbirler alınacaktır. Vatandaşların ihtiyaçlarını rahat bir şekilde karşılayabilmeleri için umuma açık yerlerde gerekli gıda kontrolleri ve denetimler yapılarak ilave tedbirler alınacaktır. Sağlık hizmetleri ile ilgili konularda sağlık kurumlarında nöbetçi sağlık personelinin görevi başında bulunması, 112 Acil Servis ekipleri ve ambulansların her an müdahaleye hasır olması ve nöbetçi eczanelerin açık tutulması hususları tekrar gözden geçirilecektir. Elektrik, su, doğalgaz ve telefon kesintileri ile arızalarına karşı ilgili kurumlarca göreve hazır ekipler oluşturulacak ve gerekli tedbirler alınacaktır” Açıklamada, kaymakamlıkların da ilçelerinde benzer tedbirleri alarak uygulamaya konulmasını sağlayacakları kaydedildi

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu