Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetYaşam

Bayram Tedbirleri Arttırıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin 43 ilin bağlantısı noktasında bulunduğunu hatırlatan İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Ramazan Bayramı dolayısıyla karayollarında ek tedbirler alınacağını bildirdi.
Onar, yaptığı yazılı açıklamada, Kırıkkale’nin Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine açılan kapı konumunda olduğunu kaydetti. Bayram dolayısıyla kentteki Kırıkkale-Kayseri, Kırıkkale-Samsun ve Kırıkkale-Ankara karayollarında yoğun trafik akışı olacağını vurgulayan Onar, “9 günlük tatil süresince kentteki karayollarında, otogarda, dinlenme tesislerinde etkin kontrol yapabilmek amacıyla 14 trafik ekibi ve 75 personel görevlendirdik. Ayrıca Emniyet Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı helikopteri de karayollarımızda belirli saatlerde hava desteği sağlayacak. Halkın yoğun olduğu alışveriş merkezleri, piknik alanları, camiler, mezarlıklar, ana cadde ve sokaklarda sivil ekiplerimiz olacak.” dedi.
Onar, motorize ekipler şüpheli şahıs ve araçlar üzerinde gerekli hassasiyeti göstereceğini ifade ederek, “Şüphe uyandıran, çanta ve paketlere yönelik denetim ve kontroller artacak. Vatandaşlarımızın rahat bir bayram geçirmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” açıklamasında bulundu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x