Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Bayram zehir oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bu bayramda da yoğun trafik kazalara neden oldu. Kırıkkale sınırı içerisinde meydana gelen kazalarda 32 kişi yaralandı.
 
Cenaze konvoyunda kaza
Kırıkkale’de cenaze konvoyunda meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Yenimahalle Mezarlığı’na giden cenaze konvoyunda Mehmet Tokel’in (34) kullandığı 06 YEP 34 plakalı otomobil, Yenimahalle 264. Sokak’ta sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Köksal Solar’a ait evin garaj kapısına ardından bahçe kapısına çarptı. Otomobilde sıkışan Duran Yurdakul olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu çıkarıldı. Yurdakul ile otomobil sürücüsü ve Nevzat Yurdakul (37) 112 Acil Servis ekipleri tarafından Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Duran Yurdakul’un hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
 
Yolcu otobüsü devrildi
Kırıkkale’de yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 1’i ağır 9 kişi yaralandı. Kaza, Kırıkkale-Samsun karayolunun 30’uncu kilometresinde meydana geldi. Çorum’dan İstanbul’a giden Samet Bakmaz yönetimindeki 22 ER 968 plakalı yolcu otobüsü, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirince şarampole yuvarlandı. Kazada yolculardan ağır yaralı Damla Demir ile yedek sürücü Ömer Yavuz, diğer yolcular Gamze Özakşehir, Serdar Aydın, Hüseyin ve Seda, Hatice ve Efe Çuvacı ile Tamer Akkaya çeşitli yerlerinden yaralandı. Yoldan geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.
 
2 trafik kazası 13 yaralı
Kırıkkale’de meydana gelen iki trafik kazasında 2’si çocuk 13 kişi yaralandı. Celal Karaçıbık’ın kullandığı 39 SD 427 plakalı otomobil, Kırıkkale-Ankara karayolunun 3. kilometresinde, Hüseyin Uluışık idaresindeki 16 P 1281 plakalı kamyonetle çarpıştı. Fatih Dalkılıç yönetimindeki 06 CRG 10 plakalı otomobil de duramayarak bu araçlara arkadan çarptı. Kazada araçlarda bulunan Satı (31) ve Sahra Betül Akgümüş (5) ile Hayriye (70), Sevgi (35) ve Taha Karaçıbık (4) yaralandı.
 
Karşı şeride geçti
Diğer kazada ise Mustafa Aletirik (39) idaresindeki 06 BE 423 plakalı otomobil, Kırıkkale-Çorum karayolunun 61. kilometresinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesi sonucu refüjü aşarak karşı şeritten gelen Mesut Bilecen (23) yönetimindeki 55 UC 720 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazada yaralanan sürücülerle Kamil Hayati (59), Gülbey (49), Sündüs (48) ve Mevlüde Bilecen (24) ile Yunus Aletirik (37) ve Hüseyin Deli (48), 112 Acil Servis ekipleri tarafından Sungurlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.
 
Kamyonetle çarpıştı
Karakeçili ilçesinde, kamyonetle otomobilin çarpıştığı kazada 2’si çocuk 7 kişi yaralandı. Ufuk Arslan (29) idaresindeki 52 LL 544 plakalı kamyonet ile Umut Tutum’un kullandığı 06 BY 4478 plakalı otomobil Ankara-Kırşehir karayolu Tadım kavşağında çarpıştı. Kazada, yaralanan sürücüler ile 52 LL 544 plakalı kamyonette bulunan Kadir (56), Müjgan (49), Seda (29), Nazsu (9) ve Cansu Arslan (6) ambulanslarla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Cansu Arslan’ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi
Bayram zehir oldu - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Bayram zehir oldu - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Bayram zehir oldu - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Bayram zehir oldu - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Bayram zehir oldu - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu