Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Bayramın acı bilançosu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de Ramazan Bayramı öncesi ve sonrası ile adeta acıya dönüştü. 43 ilin kesişme noktasında il sınırlarımız içerisinde yaşanan trafik kazalarında 4 vatandaşımız hayatını kaybederken, birçok kişi ise ağır veya orta şiddetli olarak yaralandı. Öte yandan hava sıcaklıklarının artması ile kendini Kızılırmak ve Kapulukaya Barajı’nın serin sularına bırakan vatandaşlardan 1’i ise hayatını kaybetti.

 

İLK ÜZÜCÜ OLAY

Kırıkkale ve il sınırları içerisinde Ramazan Bayramı yaşanan trafik kazaları ile acıya dönüştü. Bayram öncesinde ilk acı olay Arife günü gerçekleşti. Balışeyh ilçesinde Veli Hoşer (60) idaresindeki 71 DS 583 plakalı otomobil, Aydınşeyh köyü yakınlarında kontrolden çıkarak tarlaya devrildi. Kazada, sürücü Hoşer’in eşi Pembe Hoşer (54) olay yerinde hayatını kaybetti. Bayram öncesinde gerçekleşen bu kaza herkesimi derin üzüntüye boğdu.

 

SERİNLEMEK İÇİN…

Bayram süresi içerisinde şehir merkezinde herhangi bir taşkınlık veya olumsuz olayın yaşanmadığı Kırıkkale’de asayiş olarak da rahat bir süreç işlendi. Emniyet ve Jandarma ekipleri tüm güvenlik önlemlerini elden bırakmazken tüm ekipler herhangi bir olaya karşı teyakkuzda bulundu. Sakin bir bayram geçiren Kırıkkalelileri gelen boğulma haberi üzdü. Askerden dağıtım iznine gelen 21 yaşındaki Onur Özyürek, Karaahmetli Köyü sınırlarında bulunan Kapulukaya Baraj göletinde boğularak yaşamını yitirdi.

 

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Bayramın en acı olayı ise 2. gününü 3. gününe bağlayan sabah saatlerinde meydana geldi. Gece 02.00 sularında Sedat Ceylan idaresindeki 45 DU 802 plakalı otomobil ile Yıldıray Göçer’in kullandığı 71 DU 715 plakalı otomobil, Alparslan Türkeş Bulvarı’nda kafa kafaya çarpıştı. Kazada her iki araçta bulunan Yıldıray Göçer, Mustafa Çalım ile Duygu Kılıç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadılar. Olay yerine sevk edilen ambulanslar ile araçlarda bulunan 8 yaralı Yüksek İhtisas ile Tıp Fakültesi Hastanelerine kaldırıldılar.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x